Raadpleeg advocaat Bors voor zaken in het huurrecht in Utrecht

Advocaat Bors uit Utrecht is kundig in het algemeen civiel recht

Het algemeen civiel recht interesseert advocaat Bors zeer. Het gaat over ingewikkelde zaken waar vaak veel verschillende wetten bij komen kijken. Bent u betrokken in een kwestie rond personen- en familierecht, huurrecht, arbeidsrecht of pensioenrecht, dan helpt advocaat Bors uit Utrecht u graag. Het eerste gesprek is kostenvrij en zonder verplichtingen.
 

Advocaat voor alimentatie, echtscheidingen en familieregelingen

Een advocaat nodig voor het vastleggen van de alimentatie? Mr Bors staat tot uw dienst

Personen- en familierecht gaat vaak over ingrijpende zaken, waarbij gezinsconflicten een centrale rol spelen. Zit u in een geschil over alimentatie waarvoor u een advocaat nodig heeft? Zoekt u hulp bij een conflict over ouderlijk gezag, een omgangsregeling, een erfenis, een familieregeling of iets anders in deze categorie? Advocaat Bors begrijpt de gevoeligheid van de kwestie, en geeft u de aandacht die u nodig heeft.

Advocaat huurrecht in Utrecht

Zowel huurders als verhuurders hebben bepaalde rechten en plichten als zij samen een overeenkomst aangaan. Wat voor wie mag en wat niet, kan per geval verschillen. Bent u in een huurrechtkwestie beland, dan kan hulp van een advocaat nodig zijn. Mr Bors is vakkundig op dit gebied.

Mr Bors steunt klanten in het algemeen civiel recht in Utrecht. Een goede advocaat!

Arbeidsrecht

Het kan altijd gebeuren dat er tussen een werkgever en werknemer een conflict ontstaat. Wanneer beide partijen er niet uit komen, is het altijd goed om een advocaat in te schakelen.

Deze beschikt over de deskundigheid om te achterhalen welke rechten u kunt ontlenen op basis van het arbeidscontract. Dus neemt u vooral contact op bij twijfel of u in uw recht staat bij een (aanstaand) arbeidsconflict.

Advocaat Bors uit Utrecht is kundig op het gebied van arbeidsrecht. Hij staat zowel bedrijven als particulieren bij.

Pensioenrecht

Het pensioenrecht is een ingewikkelde, uitdagende rechtsvorm die met vele wetten samenhangt. Heeft u onenigheid met uw pensioenfonds? Advocaat Bors zet zijn deskundigheid graag voor u in.