Bors Advocatuur uit Utrecht is kundig in het algemeen civiel recht

Advocaat Bors is in het bijzonder geïnteresseerd in het algemeen civiel recht. Bent u betrokken in een kwestie rond personen- en familierecht, huurrecht, of pensioenrecht, dan helpt Bors Advocatuur in Utrecht u graag. Het eerste gesprek is altijd kostenvrij en zonder verplichtingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Advocaat voor echtscheidingen, alimentatie en andere familiezaken

Personen- en familierecht gaat vaak over ingrijpende zaken, waarbij gezinsconflicten een centrale rol spelen. Heeft u een geschil over alimentatie waarvoor u een advocaat nodig heeft? Zoekt u hulp bij een conflict over ouderlijk gezag, een omgangsregeling, een erfenis, een familieregeling of iets anders in deze categorie? Bors Advocatuur heeft begrip voor de gevoelige aard van de kwestie en geeft u de aandacht die u nodig heeft.

Advocaat huurrecht in Utrecht

Zowel huurders als verhuurders hebben bepaalde rechten en plichten als zij samen een overeenkomst aangaan. Wat die rechten en plichten precies zijn voor beide partijen kan per geval nogal verschillen. Bent u in een huurrecht kwestie beland, dan kan hulp van een advocaat nodig zijn. Bors Advocatuur is vakkundig op dit gebied. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag steun in huurrecht

Bijstand voor pensioenrecht in Utrecht

Pensioenrecht is ingewikkelde materie. Denkt u recht te hebben op pensioen? Wat te doen als u geen pensioen krijgt of veel te laat?  Bors Advocatuur zet zijn deskundigheid graag in om u te helpen. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Maak meteen een afspraak

Bors Advocatuur
Nachtegaalstraat 94 I 
3581 AP Utrecht


KvK

30282729


Privacyverklaring

Contactgegevens

T: 030 - 214 59 21
F: 030 - 214 53 56

E: j.bors@wxs.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 17:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00